Thursday, 12 January 2017

"PRECIOUS FRIEND'S THAT I HAD"




kenapa saya katakan bahawa mereka ni kawan yang paling berharga saya ada..?

Meh saya perkenalkan ...

kawan saya belah kiri namanya Izzah Mastura .. peminat setia 'Detective Conan' dan 'Korea' .. kalau nak cakap korea dengan die sebagai sifu dan kadangkala tergelak juga bila die cakap korea.. sbb macam org korea bercakap dan kelakar sangat.. ermm.. saya rindu awak izzah💗.. Dia merupakan kawan yang serba boleh.. suka mengajar orang , suka buat lawak, kenakan orang pun satu kebolehan die..😂. tapi seorang yang penyabar dan sentiasa kuat kalau ada rintangan..💪💪

kalau ada masalah sentiasa rujuk kat die sebagai pandangan ketiga saya.. sentiasa ada kalau ada masalah,, kawan yang suka buat lawak, gembirakan hati kalau tengah resah gelisah x tentu arah.. 'love you izzah'.. 👉👈




kawan saya belah kanan namanya Mardhiah .. Seorang yang ulat buku.. kalau kata-kata nasihat yang "deep" .bolehlah rujuk kat die.. 😊 seorang yang rajin,tapi sangat pendiam dalam kelas.. kalau sekali riuh tu memang semua terkejut.. kawan yang sentiasa dirujuk kalau ada masalah . Tak kesah kalau masalah kecil sampailah besar.. memang die akan bagi pandangan yang buatkan saya sendiri terdiam sejenak.. sbb apa? sbb kenapa tak terfikir seperti apa yang difikirkan.. die adalah guru account, guru ekonomi dan guru subjek killer..thanks sbb last minute sudi ajar yang basic walaupun banyak kali minta die ajar.. hurmm.. rindu nak belajar sesama..😢😢😢 kalau ada rahsia pun die yang akan tahu dulu. memang x pernah nak berahsia dengan die.. x boleh kalau x ceritakan sesuatu ..kalau x rasa macam x sedap hati je.. kalau ada masalah die yang akan dirujuk dulu sebelum tanya kawan yang lain.. she is my bae forever 😍😍 

'Ukhwah terjalin atas dasar kasih sayang dan saling menghormati antara satu sama lain'

' Indah hidup ini jika bersulamkan cinta kerana Allah, berpegang kepada agama-Nya'


'andai daku pernah tersilap,

maafkanlah daku atas kekhilafan diri ini,

andai daku tersilap bicara,

nasihatilah daku agar tidak mengulanginya'


"will miss both of you "

"friend till jannah"

2 comments: